Algemeen Jun
8

Nieuwe statuten

De algemene ledenvergadering van de KNHB heeft op 5 juni 2021 ingestemd met het nieuwe bindingsmodel van de KNHB en de daaruit voortvloeiende aanpassing van de statuten.

Als gevolg hiervan moeten ook alle verenigingen hun statuten wijzigen. Een handige bijkomstigheid is dat tegelijkertijd de verplichte aanpassingen in verband met de invoering van de Wet Bestuur Toezicht Rechtspersonen (WBTR) per 1 juli 2021 in de statuten kunnen worden opgenomen. 

Wij hebben onze statuten inmiddels aangepast aan de nieuwe richtlijnen van de KNHB en wij hebben goedkeuring ontvangen van de KNHB. Alvorens de nieuwe statuten definitief worden moeten deze worden goedgekeurd door de leden tijdens de algemene ledenvergadering van 4 juli a.s. Voor de goedkeuring is 2/3e meerderheid benodigd. De nieuwe statuten en de goedkeuringsbrief staan op de website achter de inlog, onder Club, Documenten, Regels / statuten. 

Jubileumtrui 50 jaar MHC Heerhugowaard

Ter ere van het 50-jarig bestaan van onze hockeyclub hebben we een jubileumtrui ontworpen. Wil je ook zo'n trui? Geef dan de gewenste maat, je naam, e-mailadres en 06 op voor een jubileumtrui. De trui kost € 35,00 en na je bestelling is betaling verplicht, je ontvangt een betaalverzoek.

MHC Heerhugowaard 50 jaar

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden