oktober

Datum: 1-10-2021 20:00 - 22:00
Locatie: Clubhuis
Memo:

Namens de Meisjes en Jongens ABCD Commissies willen wij graag alle ouders/verzorgers, coaches en trainers van de meisjes en jongens ABCD teams uitnodigen op 1 oktober om 20:00 voor een informatieavond in het clubhuis van MHC Heerhugowaard.

We willen een informatieve en interactieve avond aanbieden voor de ‘ervaren’ ouders en voor de ouders die net nieuw zijn in de ABCD teams. We zullen op deze avond verder ingaan op:

·de organisatie van de club

·het proces teamindelingen

·11 tal spelregels: https://cutt.ly/YWTPNLQ of de samenvatting 😀: https://cutt.ly/LWTD1IH

·wat de ouders van ons kunnen verwachten

·wat wij van de ouders verwachten

Voor het interactieve deel van de avond zouden we, waar mogelijk, u willen vragen om een smartphone mee te nemen. Mocht dit niet lukken dan is dit zeker geen probleem.

We hopen op een grote opkomst (ook van de ouders die al wat langer meedraaien) zodat iedereen goed geïnformeerd aan het seizoen kan beginnen.

Om een beeld te hebben van de opkomst zouden we u willen verzoeken, als u naar de informatieavond komt, om een e-mail te sturen naar: [email protected]

met als onderwerp: Informatieavond 2021 en daarin uw naam en met hoeveel personen u komt.

Hopelijk tot 1 oktober!

Met vriendelijke groet,

Meisjes ABCD Commissie

Renée van Scheppingen

Alex Meijer
Felicity Vooijs

Jongens ABCD Commissie

André van Zomeren

Sander de Roo

Ome Jan Toernooi
Datum: 16-10-2021 09:00 - 14:00
Locatie: MHC Heerhugowaard
Memo: Ook dit jaar is er weer het "Ome Jan Toernooi". Meer informatie volgt.