Shirtsponsor

 

Advanced Valve Solutions B.V.

Advanced Valve Solutions B.V. (AVS) is opgericht in 1999 en heeft sindsdien een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd op het gebied van levering van specialistische kleppen en apparatuur voor de veeleisendste industriële toepassingen. Samen met ons zusterbedrijf AVS (UK) Ltd hebben onze ingenieurs op maat gemaakte oplossingen geleverd aan onze klanten in de Power, Petro-chemische en Olie & Gas-markten.


Bekijk de website

Onze Clubwinkel

Via Onzeclubwinkel ontvangt een verenigingslid extra korting op internetaankopen én ontvangt de vereniging voor iedere aankoop hiervoor een bonus. Een uitgelezen en eenvoudige manier om de verenigingskas van een extra randje vet te voorzien, zonder dat hier veel 'vrijwilligerstijd' voor nodig is.

Het principe is simpel: een vereniging meldt zich aan en vervolgens kunnen verenigingsleden bij hun registratie hun vereniging aanvinken waarvoor zij willen sparen. Doet een verenigingslid via Onzeclubwinkel een internetaankoop, dan gaat één derde van de commissie die daarvoor door een webshop wordt betaald, naar de vereniging. Twee derde ervan ontvang het verenigingslid zelf terug.

Inschrijven als vereniging

Wil je dat jouw vereniging meedoet aan Onzeclubwinkel? Klik dan op 'aanmelden' op de homepage van onze site en vul de gegevens in van jouw vereniging. Wij zorgen er dan voor dat degene die jij hebt opgegeven als contactpersoon van jouw vereniging hiervan per email bericht krijgt.

De contactpersoon klikt in deze email op 'inschrijven' om de registratie van de vereniging te voltooien en ontvangt vervolgens een email met inloggegevens en de banner van Onzeclubwinkel.

Inschrijven als deelnemer

Inschrijven als deelnemer kan op twee manieren: via de banner op de website van jouw vereniging of via de homepage van de site van Onzeclubwinkel. Op de homepage schrijf je je in via de knop ZOEK JE CLUB met een e-mail adres en een wachtwoord. Vink bij je inschrijving jouw vereniging aan. Je kunt je ook via de Facebookknop inschrijven. Onzeclubwinkel neemt dan automatisch die inloggegevens over.
Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.

Staat jouw vereniging er niet bij? Klik dan op CLUB AANMELDEN en we nemen contact met jouw vereniging op.

Koppeling vereniging

Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en help je mee geld te verdienen voor de verenigingskas. Zodra je de site www.onzeclubwinkel.nl bezoekt zie je ook het logo van jouw vereniging in het logo van Onzeclubwinkel staan.

Shoppen

Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op de site klikt je de webwinkel aan en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel.


Bekijk de website

Bart Bekker Timmerwerken

Wij zijn een allround timmerbedrijf en voeren diverse werkzaamheden uit.

Hier een greep uit onze werkzaamheden:

- Onderhoud- en herstel werkzaamheden

- Verbouwingen

- Renovatie werkzaamheden

- Houtrotreparaties aan kozijnen, deuren, enz... (d.m.v. REPAIR-CARE)

- Glas plaatsen en of vervangen

- Kozijnen of deuren vernieuwen of reparatie

- Gevel betimmering en boei delen vervangen

- Schuttingen, hekwerk en poorten.

- Voorzet wanden en tussenwanden plaatsen

- Vloeren leggen en afwerken met plinten

- Isoleren en aftimmeren zolders en wanden

Mocht uw klus er niet tussen staan, neem gerust contact met ons op om het door te spreken.


Bekijk de website
 

Bordsponsor

 

Appel Notarissen

 

Welkom bij Appel Notarissen.

 

Appel Notarissen biedt u reeds meer dan 70 jaar comfort in notariëledienstverlening.

Appel Notarissen kent de volgende specialisaties

  • estate-planning / echtscheidingsspecialist / erfrecht / bemiddeling bij boedelafwikkeling
  • bedrijfsoverdrachten / fusies / aandelenoverdracht / oprichting rechtspersonen / splitsing van BV
  • overdracht van onroerend goed / kavelruilprojecten / executieveilingen / projectontwikkeling


Bekijk de website

ISSYS ICT B.V.

Welkom bij ISSYS ICT

ISSYS ICT biedt oplossingen voor IT-infrastructuur, communicatiediensten, softwareontwikkeling en ICT-beheer. Wij zijn reeds sinds 2002 actief op het gebied van ICT dienstverlening en inmiddels uitgegroeid tot het grootste ICT-bedrijf van Noord-Holland boven het Noordzeekanaal met meer dan 60 medewerkers verdeeld over 2 vestigingen. Projecten lopen zeer uiteen en worden uitgevoerd in verschillende marktsegmenten.

 

Uw ICT onze zorg

Door de zorg voor ICT uit handen te nemen, kunt u als klant zich richten op uw primaire bedrijfsprocessen. ISSYS ICT streeft naar een duurzame relatie

 

met haar klanten. Centraal binnen onze communicatie staan uw wensen en eisen, dit houdt de dienstverlening van ISSYS ICT optimaal!

ICT is mensenwerk en de gebruikerstevredenheid is voor een groot deel afhankelijk van zichtbaarheid en communicatie vanuit beheer en onderhoud. ISSYS ICT heeft professionals in dienst die bij u op locatie de ICT kunnen ondersteunen dan wel verzorgen.


Bekijk de website

Zicht B.V.

Wie zijn we?

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs biedt u als ondernemer of particulier inzicht in uw financiële situatie. In alles wat we doen, willen we u behoeden voor het onnodig en onbewust lopen van financiële risico’s.

 

Advies over verzekeringen, hypotheken en pensioen

 

Met onze jarenlange ervaring en dienstverlening helpen we u met het maken van bewuste keuzes en bieden we u inzicht, gemak, tijd- en kostenbesparing. En de zekerheid dat het goed geregeld is én blijft. Hierdoor kunt u zich nog meer richten op het waarmaken van uw ambities.
 
Zicht -en haar rechtsvoorgangers- bestaat meer dan 100 jaar en is onderdeel van dezelfde groep als Nationale-Nederlanden. Wij kunnen in vrijheid producten van verschillende aanbieders adviseren. Vanuit ruim 20 vestigingen en met 650 gemotiveerde en deskundige medewerkers zijn wij u graag van dienst.

 Bekijk de website

Punt Systeembouw B.V.

Al meer dan 35 jaar verzorgt Punt Systeembouw systeemplafonds en -wanden door heel Nederland. Wij zijn actief voor klanten uit vele sectoren.

Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies en een betrouwbare planning; vanaf de offerte tot aan de oplevering. Bij ieder project besteden wij veel aandacht aan het gebruiksdoel. We denken actief mee over slimme mogelijkheden en oplossingen zodat het gebouw vandaag en in de toekomst aan alle eisen voldoet. Met zorgvuldige keuzes in werkwijze en materialen, dragen we bij aan de functionaliteit, duurzaamheid en toekomstbestendigheid van elk gebouw.

Wij zijn gespecialiseerd in de afbouw van bedrijfsruimtes, retail, scholen, ziekenhuizen, zorgcentra en entertainmentlocaties zoals bioscopen en casino’s. Ook voor locaties met bijzondere eisen, zoals zwembaden of musea, zijn we u graag van dienst

Wij staan voor kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan ons werk en aan onze medewerkers. Vanzelfsprekend werken we met betrouwbare, gerenommeerde leveranciers. Dat geeft u de zekerheid van een optimaal resultaat.

Deadlines moeten gehaald worden. Daar kunt u bij ons op rekenen. Ook bij spoedklussen of krappe deadlines zorgen wij dat het werk tijdig af is. We maken een realistische, haalbare planning. Hierdoor wordt uw project efficiënt en snel gerealiseerd.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over ons werk. Vandaag, maar ook in de toekomst. Daarom voeren wij niet alleen uw opdracht uit maar kijken we ook waar het beter kan. We adviseren u graag in materiaalkeuze, veiligheid, overlastbeperking of duurzaamheid.

Dát is samenwerken: in overleg met elkaar zoeken naar het beste resultaat. Bij Punt Systeembouw is met u meedenken geen loze kreet maar het fundament van onze werkwijze. En daar profiteert u van.

 


Bekijk de website

Stichting NUT Heerhugowaard

Stichting Nut heeft zich tot doel gesteld om initiatieven en activiteiten te ondersteunen op het gebied van ‘algemeen, cultureel, maatschappelijk, sociaal en recreatieve aard’. 

Iedere organisatie in Heerhugowaard niet zijnde kerk, overheid of politiek kan een beroep doen op de stichting Nut . Op deze website vindt u alle informatie over onze stichting: doelstelling, historie, criteria om in aanmerking te komen voor ondersteuning door de stichting, alsmede de recente projecten en een aanmeldingsformulier; en de fiscale aspecten voor u. 

Stichting Nut is gevestigd in het HAL Tradecenter, centraal gelegen aan de Bevelandseweg 70 te Heerhugowaard.
Bekijk de website

HAL Trade Center

Welkom bij HAL Trade Center Heerhugowaard

De ideale kantoorlocatie voor jonge ondernemers en (door)startende bedrijven in de regio Heerhugowaard – Alkmaar – Langedijk. Het HAL Trade Center biedt u een representatieve ontvangst-, vergader- en conferentieruimte, evenals een flexibele huurtermijn.

Bij ons krijgt u de ruimte


Bekijk de website

Breddels Architecten

Over Breddels Architecten

BREDDELS ARCHITECTEN bestaat ruim 25 jaar. Onze opdrachtgevers zijn privépersonen, ondernemingen, overheden, schoolbesturen en non-profit organisaties. Voor hen ontwerpen wij spraakmakende woningen, duurzame sportaccommodaties, functionele gebouwen, veilige scholen, fantasievolle musea en winkels waar de kassa rinkelt. Bij elk project zien wij mensen die wonen, werken, winkelen, leven en leren.

Onze opdrachtgevers hebben een doelstelling, een wens, een droom of een idee. Door goed naar hen te luisteren, sluiten wij daar bij aan en komen met doordachte oplossingen.

Onze visie is: samen werken, samen oplossingen zoeken voor de wensen van de opdrachtgever en kwaliteit leveren die past in zijn of haar maat en budget. Wij verwezenlijken dromen tot gebouwen die de tijd kunnen doorstaan. Daarbij kiezen we voor innovatieve en duurzame technieken en werken we graag met natuurlijke en duurzame materialen.

Van kleinschalig project tot complex en omvangrijk gebouw; bij Breddels Architecten staan vakmanschap en betrokkenheid altijd voorop.

BREDDELS ARCHITECTEN is lid van de BNA (Koninklijke Maatschappij tot bevordering der Bouwkunst Bond van Nederlandse Architecten), de enige algemene Nederlandse beroepsvereniging van architecten. Het doel van de BNA is het stimuleren van de ontwikkeling van de bouwkunst en het bevorderen van de beroepsuitoefening van de leden.


Bekijk de website

Tio Teach

Tio Business School

Wij zijn Tio, de beste hogeschool van Nederland. Startpunt van jouw weg naar succes. Bij ons krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zodat jij je ambities waar kan maken. Want jij wilt verder komen, in je carrière én in je leven. Uitgroeien tot young professional en echte wereldburger. Met alle kennis en vaardigheden voor de banen van de toekomst. Wij helpen jou daarbij. Want bij ons ben je verzekerd van persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs.

• Persoonlijk
Bij Tio sta jij centraal. Onze vestigingen zijn klein, net als de klassen (gemiddeld 10 studenten). Daardoor krijg jij echte aandacht van je docenten en kent iedereen elkaars naam. En dankzij de persoonlijke begeleiding van een eigen studiecoach kan het onderwijs afgestemd worden op jouw specifieke leerbehoeften. Maatwerk dus!
• Excellent
Al 12 jaar staat Tio op #1 in onafhankelijke onderzoeken. Als particuliere onderwijsinstelling kan Tio meer investeren in de kwaliteit van het onderwijs dan overheidsinstellingen. De kwaliteit van ons onderwijs is daarom hoog. Daarnaast kan je bij Tio versneld je diploma halen en doorstromen naar een hoger niveau.
• Ondernemend
Heb je een ondernemende mindset? Dan is Tio de plek voor jou! Hier krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om te ontdekken waar jouw ambities en talenten je brengen. Onze topdocenten uit het werkveld vertalen de theorie naar de praktijk. Je werkt aan praktijkgerichte opdrachten, bezoekt bedrijven en volgt masterclasses. Loop stage in het buitenland of ga dankzij Tio’s (inter)nationale netwerk aan de slag bij de beste werkgevers!
 

Bij Tio kan je terecht voor (versnelde) hbo-bachelor, hbo-Associate degree, mbo- en MBA-opleidingen binnen de domeinen business & ondernemen, hospitality & leisure, marketing, sales & communicatie en makelaardij, ruimte & vastgoed.

 

Kortom, jouw weg naar succes? Die begint bij Tio Business School. Toponderwijs aan de beste hogeschool van Nederland. 


Bekijk de website

Jubileumtrui 50 jaar MHC Heerhugowaard

Ter ere van het 50-jarig bestaan van onze hockeyclub hebben we een jubileumtrui ontworpen. Wil je ook zo'n trui? Geef dan de gewenste maat, je naam, e-mailadres en 06 op voor een jubileumtrui. De trui kost € 35,00 en na je bestelling is betaling verplicht, je ontvangt een betaalverzoek.

MHC Heerhugowaard 50 jaar

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden